Faq

Vakantieloket – Help   ( FAQ – Frequently Asked Questions )

 

 

   Komt mijn site in aanmerking om vermeld te worden?
Als u een camping, appartement, hotel, vakantiewoning, groepsverblijf, bungalowpark, bed and breakfast of een pension bezit, dan wordt uw site opgenomen in onze database en wordt u vermeld op onze site. Bezit u geen van de eerder genoemde faciliteiten maar bent u eigenaar van een website waar online geboekt kan worden, bijvoorbeeld vakantiewoningen of hotels die niet van u zijn, dan wordt uw website niet in onze database opgenomen. Er is wel een mogelijkheid tot het adverteren met een banner.
Back to top back to top
   Waarom deze site?
De reden voor het opzetten van deze site is tweeledig, de eerste reden is dat veel mensen lastig hun weg vinden op het internet. Jongeren weten hun weg op het internet makkelijk te vinden, vele ouderen nog niet. Wij willen geen irritante pop-ups in het beeld laten verschijnen en tientallen opties aan de site toevoegen, dit maakt het voor veel gebruikers alleen maar lastiger en zullen hierdoor niet terugkeren naar onze website. Het kenmerk van de site is eenvoud, hierdoor wordt de site bruikbaar voor een breder publiek. Veel websites zijn door de zoekmachines lastig te vinden. Onze site staat bovenaan in de belangrijke zoekmachines vermeld. De tweede reden is dat het ons opgevallen is dat op internet steeds meer bedrijven en websites komen van zogenoemde wederverhuurders. U kunt uw accommodatie bij hen gratis of tegen betaling vermelden, uw website wordt op hun site echter niet vermeld. Er staan enkele foto’s van uw accommodaties op en de vermelding of deze nog vrij is. Geïnteresseerden kunnen via de site boeken en u betaalt een percentage van de huursom als betaling. Het is voor velen goedkoper om hun eigen site te vermelden, zo verwerkt u de boeking zelf en weet u wie bij u gehuurd heeft, een jongerengroep of een familie die komt voor de rust en de natuur. Deze on-line boekings websites verdienen veel geld terwijl u het meeste werk verricht.
Back to top back to top
   Wat is onze doelstelling?
Onze doelstelling is om voor mensen die in het binnenland op vakantie willen gaan een startpunt te zijn op internet en dat ze deze site meerdere malen als startpunt gebruiken om vakantieadressen te zoeken.
Back to top back to top
   Hoe werkt deze site?
De site is eenvoudig opgezet, met drie klikken in het oranje loket krijgt de bezoeker al een goed overzicht van de mogelijkheden die hij/zij zoekt. Achter de homepage zit maar één enkele pagina, de betreffende bezoeker hoeft geen ingewikkelde handelingen te verrichten om verder te zoeken, dat doet onze database. Tevens bieden wij de bezoeker, als het overzicht getoond wordt de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam of op aantal sterren. Verder is er nog een optie om te kijken waar de betreffende situatie gesitueerd is. Dit kan door op de knop “plattegrond” te klikken, hier krijgt u een idee waar de accommodatie gelegen is, direct aan het strand of in een stad.
Back to top back to top
   Waarom is deze site gratis voor adverteerders?
Ons doel is het realiseren van een website die een compleet overzicht geeft van de vakantie mogelijkheden binnen Nederland. Dit denken wij te bereiken door iedereen de mogelijkheid te geven om zich GRATIS aan te melden.
Back to top back to top
   Blijft deze service gratis in de toekomst?
Het is mogelijk dat er in de toekomst een kleine vergoeding gevraagd gaat worden om onze website te kunnen promoten en de continuïteit te garanderen.
Back to top back to top
   Wat is een toplink of tekstlink?
Een toplink vermelding is een grote advertentie met vermelding van u website waarbij u 300 tekens mag toevoegen plus een foto met pixel afmetingen van 160px X 120px. Een tekstlink is een kleinere variant waarbij alleen een tekst advertentie van 150 tekens staat met vermelding van uw website. Bij de tekstlink advertentie komt geen foto te staan. Toplinks krijgen een prominentere plek op de website dan de tekstlinks.
Back to top back to top
   Wie bepaalt of U een toplink of tekstlink vermelding krijgt?
Momenteel is onze service gratis, u kunt uw site gratis aanmelden. Ons systeem bepaald om willekeurige wijze (random) of uw advertentie een top- of tekstlink is. Uiteindelijk wordt uw advertentie aan onze bezoekers zowel als toplink als tekstlink gezien in een evenredige verhouding (50/50 maar niet tegelijkertijd).
Back to top back to top
   Voor wie is deze site opgezet?
De site is opgezet voor mensen die vakantieverblijven verhuren en hun website onder de aandacht willen brengen van het internetpubliek. De site is verder opgezet om als startpunt te dienen voor het internetpubliek dat op zoek is naar een vakantie in het binnenland.
Back to top back to top
   Kan ik meerdere malen vermeld worden?
Bezit u bijvoorbeeld naast een camping ook nog vakantiewoningen dan kunt u in beide categorieën vermeld worden. Dan zult u zich wel voor beide categorieën moeten aanmelden.
Back to top back to top
   Ik wil graag meerdere malen met dezelfde accommodatie vermeld worden op de site, mag dat?
Nee, het is niet de bedoeling dat er bedrijven zijn die zowel een tekstlink als een toplink hebben. Wel is het mogelijk om naast een teskt- of toplink een banner te plaatsen.
Back to top back to top
   Wat is het verschil van deze site in vergelijking met andere sites?
Deze site richt zich op eenvoud en probeert de websites van anderen beter onder de aandacht te brengen, dit in tegenstelling tot de diverse sites van wederverhuurders.
Back to top back to top
   Hoe werkt onze bannervermelding?
Er zijn 4 soorten bannervermeldingen.

1. Een banner op onze hoofdpagina (breed publiek) Type: Mainpage Banner
2. Een banner die gericht is op een streek/provincie (vb. alle accomodatiesoorten in zeeland) Type: Region Banner
3. Een banner die gericht is op accommodatiesoort (vb. bij alle pension-pagina`s van alle provincies) Type: Accommodation Banner
4. Een banner die gericht is op een streek en een accommodatiesoort (vb. pensions in utrecht) Type: Subpage Banner

LET OP: Als er meerdere banners voor een pagina aangemeld zijn, dan worden deze beurtelings (random) getoond.

Klik hier voor meer informatie over banners

Back to top back to top
   Wie zijn wij?
Wij, zijn drie personen die gemerkt hebben dat er steeds meer websites op de markt komen die gericht zijn op het online boeken van accommodaties. Er zijn echter weinig websites die klantvriendelijk zijn en de websites voor de eigenaren promoten. Wij hebben ambities om deze site één van de beste vakantiesites van Nederland te maken, dit door een zeer eenvoudige site op te zetten die voor iedereen makkelijk te vinden en eenvoudig te gebruiken is en voor adverteerders betaalbaar blijft.
Back to top back to top

Comments are closed.